Koulutushallit

Koulutushalli Agility

KOULUTUSHALLIT

Vanton tila vuokraa koulutushalleja ja ulkokenttää yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille mm. koirien koulutuskäyttöön ja eläintapahtumiin.

Lämipimästä koulutushallista löytyy keittiötilat kodinkoneineen sekä wc.

Mahdollisuus myös pienimuotoisille luennoille ja kokouksille.

AGILITYHALLI, pieni

Keinonurmipohjainen halli kooltaan n. 15 x 25m. Hallista löytyy AGIMET agilitykalusto perusesteineen.

Hallista löytyy myös keppiohjurit.


AGILITYHALLI, iso

Keinonurmipohjainen (kumirouhe) halli kooltaan n. 15 x 35m. Hallista löytyy AGIMET agilitykalusto perusesteineen + kaksi putkea ja pöytä. Hallissa myös liikuteltavat, matalat seinäelementit, joilla saat aidattua tilaa tarpeesi mukaan.

Hallista löytyy myös keppiohjurit.


LÄMMIN KOULUTUSHALLI

Mattopohjainen peruslämmin halli, jossa lämpö kovillakin pakkasilla yli 10 C. Halli kooltaan n. 250m2. Sopii loistavasti esimerkiksi kylmänarkojen koirien talvitreeniin ja näyttelykoulutuksiin. Hallissa on pöytä näyttelytreeneihin. Hallissa pieni agilityn harjoitteluestepaketti. Kahdella seinällä isot peilit. Videotykki käytettävissä pyynnöstä.

Tässä hallissa lämmin keittiö / kahvio ja wc.


KOULUTUSKENTTÄ

Hiekkapohjainen kenttä, kooltaan 25 x 40m. Kenttä on aidattu verkkoaidalla, josta ei pienimmätkään koirat karkaa. Kenttä soveltuu monenlaiseen treenaamiseen sekä myös koirien turvalliseen vapaanapitoon. 

Kentällä ei ole esteitä, mutta ne saadaan siirrettyä sinne esimerkiksi agilitykilpailuja varten.

Vuokraamme kenttää myös talviaikaan!


AKTIVOINTIHALLI

Aktivointihalli on kylmä tila, ja kooltaan n. 12 x 6m, eli n. 72m2. Sen pohjamateriaali on keinonurmi sekä räsymatto. Hallista löytyy koirille erilaisia aktiviteettejä mm. rekvisiittaa hajutyöskentelyyn, trukkilavoja, autonrenkaita, pallomeri ja erilaisia leluja. 

Aktivointihallia muokataan pikkuhiljaa monipuolisemmaksi.